Forex tipp

................................. A sikeres trader rendelkezik a megalapozott ismereteken túl a következő tulajdonságokkal: ..... türelmes ..... következetes ..... fegyelmezett ..... megbízik alkalmazott eszközeiben

Szerintem

2010. május 09. 17:03 - one x one

Szép hetük volt az esésre játszóknak. Gondoltam, hogy a 10500-as szintre lemehetünk, de ennyire? Szép munka volt. Kitisztították a könyveket. A pörgős befektetők remekül kereshettek.

A mohóság hevében és stopp hiányában a margin %-om -1%-ra csökkent. Ilyen is van. Volt is már. Sajnos nem szeretek stoppot használni. Legyen ez az eset intelem mások számára.

Demó számlán én is kerestem pénteken 40%-ot. :(

Vissza a tárgyhoz!

Demón van Dow long pozim amihez 10689 limit szint társul. élő számlán sem tenném máshová. Visszavárom ide. Természetesen ez a nagy lejtmenet sem fog ilyen könnyen végetérni. Lesz még lefele is. Szóval csak figyelmesen poroszkáljunk a pénzügyi szupersztrádán.

Még 1 érdekesség. A Pro traderben az esés alja 9931 pont, ugyanez a World Spreads rendszerében 9907 pont. Több instrumentumot nem hasonlítottam össze, mert már ez is jócskán felbosszantott. Így írjon az ember limit és egyéb szinteket. A  4 órás gyertyák értékei is mások voltak. (Ez vasárnap délutáni állapot).

 

Szólj hozzá!
Címkék: dow
süti beállítások módosítása