Forex tipp

................................. A sikeres trader rendelkezik a megalapozott ismereteken túl a következő tulajdonságokkal: ..... türelmes ..... következetes ..... fegyelmezett ..... megbízik alkalmazott eszközeiben

Kérdéses emelkedés

2010. június 11. 11:52 - one x one

Kicsit izzadságszagú kezd lenni ez az emelkedés. A Dow 10300-as szintnél nem biztos hogy kellő erővel bír majd. Devizákban is elfogyott az erő úgy érzem. Néhány scalpnál többre nem futotta tőlem. Hosszú távú pozit nem veszek fel, mert szerintem igen bizonytalan az irány. Hamarosan beülök az autóba és nézem a hegyeket.

Kereskedésre a 10 perces felbontást ajánlom a nap háralevő részében, vagy semmit. Összességében pesszimista vagyok a folytatást illetően.

 

Szólj hozzá!

Még mindig?

2010. június 10. 11:00 - one x one

Órás grafikonon nézve kimuzdult a sávból az EUR/USD, EUR/JPY, GBP/USD. A GBP/JPY még nem törte a 133,84-es szintet. 4 órás bontásban nézve még varat az áttörés. Mintha az optimizmus kerekedne felül, de nagyon óvatosan kell kezelni ezt az érzést. Részemről most ráültam a kezemre és megvárom, hogy mi történik. Adatok, kamatdöntés, komment...

14.30-15.00 óra között könnyebb lesz látni a megfelelő irányt. Egy "vérbeli scalper" most, igazán szépen kereshet, de az én idegeim nem bírják már :)).

Szép napot és sok pénzt!

 

Szólj hozzá!

USD/HUF

2010. június 07. 08:33 - one x one

Tipp:

USD/HUF sell

limit:

1. 237,85             O.K.


Vegyük figyelembe azt is, hogy hetes charton az RSI nagyon magasan van. Ez azt jelzi számomra, hogy a későbbiekben magasabb jegyzést is láthatunk majd. Havi charton a 242 szint környéke a trendcsatorna tetejét jelenti. Lehet, hogy átlépjük majd.

Szólj hozzá!
Címkék: tipp
süti beállítások módosítása