Forex tipp

................................. A sikeres trader rendelkezik a megalapozott ismereteken túl a következő tulajdonságokkal: ..... türelmes ..... következetes ..... fegyelmezett ..... megbízik alkalmazott eszközeiben

Pihen a blog

2010. augusztus 18. 20:53 - one x one

Lassan 1 éve kopogtatom változó intenzitással a billentyűzetet. Szerintem közepesen rossz eredménnyel, ezért úgy döntöttem, hogy elküldöm a blogot szabadságra. Asszem végleg. Ebben a formában nem volt működőképes a nézettség azt mutatja. Nem is tudtam megfelelő tartalmat létrehozni (leginkább idő hiányában). Talán később, más formában, némi reklám segítségével újrakezdem.

Minden látogatónak sok-sok szerencsét kívánok!

OnexOne

2 komment
Címkék: pihen a blog

Pozik zárva

2010. augusztus 18. 20:41 - one x one

Az USD/HUF vételem botrányosan rossz lett, de ellensúlyozta a délutáni olaj long. Zártam mindkettőt. A forint párokat kivettem az elérhető instrumentumok listájából, így tovább tisztult a kép. Maradt 4 devizapár, 2 index, 2 nyersanyag. A legfontosabbak. Talán még így is sok. Egyes tréderek szerint csak 1 instrumenumot szabad figyelni, kereskedni.

Szólj hozzá!

USD/HUF vétel

2010. augusztus 18. 10:03 - one x one

USD/HUF vétel 217,40

Super loser; impresszionista pozi. Nyitás után órás felbontásban már tudtam, hogy hiba volt.

Zárás:

13.20.

pl. lehet,hogy még ma kidobom. Elillant a reggeli negatív hangulat. Teljesen kusza lett minden. Olyan, mintha egy pszihopata kötögetne ész nélkül mindenféle instrumentumot találomra.

Szólj hozzá!
Címkék: pozi

GBP/JPY, GBP/USD

2010. augusztus 18. 08:14 - one x one

A képek még tegnap este készültek, de nem volt már időm/kedvem feltölteni. Sejtettem, hogy le fog törni ez az alakzat. A kérdés, hogy mennyire. Van esély egy komolyabb esésre is. A héten megtudjuk. Az EUR/USD és EUR/JPY pároknál is megfigyelhető egy csatorna, amiből még nem törtek ki.

A képek:

Szólj hozzá!
Címkék: deviza
süti beállítások módosítása