Forex tipp

................................. A sikeres trader rendelkezik a megalapozott ismereteken túl a következő tulajdonságokkal: ..... türelmes ..... következetes ..... fegyelmezett ..... megbízik alkalmazott eszközeiben

EUR/CHF

2011. július 29. 13:01 - one x one

Folytatom a EUR/CHF ponyvaregényt. Ebéd után éppen elkaptam a képlopóval azt a pillanatot, amikor új negatív csúcsot produkált az árfolyam. Egyes várakozások szerint 1,1300-ig is mehet most.

A 1,1487-es stop sell megbízásom természetesen aktiválódott tegnap és azóta is futnak párhuzamosan. Fordulós jelek hiányában hagyom őket párban sétálni. A probléma az, hogy néhány perc múlva el kell hagynom a gépet és nem tudom figyelni a történéseket. Valószínűleg csak hétfő estétől. A megbízások bent vannak és gyors résbetöltés esetén jól jövök ki ebből a kalandból. Probléma lehet viszont, ha bekötnek a 1,1614 és 1,1667 szinteknél levő vételeim, majd ne érik el a rés alját hanem visszafordulnak és 1,1470 alá esnek ismét. Meglátjuk.

Szólj hozzá!
Címkék: pozi

EUR/CHF

2011. július 27. 21:53 - one x one

Változott némileg a helyzet tegnap óta. Reggel pazar esésbe kezdett a páros.

Délután kicsit változtattam a sell stop helyét. Levittem az 1,1490-nél található támasz ellenállás szint alá 3 ponttal. Valószínűleg itt is be fog kötni, de mégis megpróbálom. Mivel az eredeti terv a vasárnapi rés betöltése, ezért elhelyeztem 1 újabb vételi megbízást 1,1613-nál. TP ua. Meglátjuk hogyan jövök ki belőle. Egyszerű csak akkor lesz, ha nem köt be az 1,1487-es eladásom, de erre most kevés esélyt látok. 

Szép napot!

Szólj hozzá!
Címkék: pozi
süti beállítások módosítása