Forex tipp

................................. A sikeres trader rendelkezik a megalapozott ismereteken túl a következő tulajdonságokkal: ..... türelmes ..... következetes ..... fegyelmezett ..... megbízik alkalmazott eszközeiben

Tipp EUR/JPY

2010. június 20. 15:09 - one x one

Érdemes figyelni az EUR/JPY devizapárt. 4h felbontásban nagyon beszűkült a bollinger szalag.

 Amikor nagyon beszűkül az árfolyam mozgása, akkor elmozdulásra kell számítani valamely irányba. Egy-két gyertyát érdmes várni, mert néha nem rögtön abba az irányba indul, ami tartós lesz egy ideig. Kisebb felbontásban ezt hamarabb lehet érzékelni.

 

Szólj hozzá!
Címkék: tipp

Gold

2010. június 18. 14:39 - one x one

Csak nézem a garfikonokat, mert még mindig nagyon zavaros a kép. Oldalazunk jó ideje. Kitörés lesz belőle és a jó irány az lesz egy ideig, úgy gondolom. Szóval, nézem a chartot és látom, hogy az arany nagyon elindult. Megnéztem kicsit jobban különböző ábrázolásban és az a vízióm támadt, hogy két szintet figyelek a jövőben. 1276 és 1338. Nem hiszem, hogy tovább menne. Lehet figyelni és keresni a beszállókat. Talán már az 1276-os szint is megfogja.

Ezek után arra gondoltam, hogy nem lesz nagy összeomlás még és igenis megyünk felefelé. Az arany vissza az 1100, majd a 850-es szintekre. Dow és az eddig gyengélkedő devizák visszaerősödnek. Ez a mai napi látomásom. Meglátjuk. Meg kell várni az elmozdulást.

 

Szólj hozzá!

Ronda nap volt...

2010. június 16. 22:33 - one x one

Ronda nap volt a mai. A GBP/USD párt piszkálgattam. Kerestem vele de nem sokat és nagyon rossz beszállóim voltak. Van olaj eladásom 77,73-ról és Dow shortom 10343-ról. Még nyitás előtt sikerült szert tennem rá és rajtam maradt. Megpróbálom figyelmen kívül hagyni a Dow indexet is a jövőben. Holnap eldöntöm mit teszek velük.

 

4 komment

A bika lassan kiszenved?

2010. június 15. 23:33 - one x one

Na, kérem szépen. Visszajöttem. Megnéztem a hegyeket és eltörtem a sarokcsontom. Vicces dolog bottal járni, de remélem nem tart sokáig. :)

Mai napon nem kereskedtem, mert nem működött jól a mobil technika. Most nézem a grafikonokat és nem feltétlen a további emelkedés jeleit látom. Szerintem az egyes kereskedők szerint egzotikusnak tartott USD/HUF devizapár igen jó indikátor. Ha megnézem 8 órás bontában, akkor visszakívánkozik a mostani szintekről. Márpedig, ha gyengül a forint, akkor a világban nem dúl az optimizmus.

Olaj, kedvenc devizáim is kényes szinteken vannak.

Ismételni szeretném magam:

  • óvatosan poroszkáljatok a pénzügyi szupersztrádán
  • ne kereskedjetek hírek, hírlevelek alapján
  • egyértelmű jelzés hiányában ne nyissatok poziciót
  • FIGYELNI AZ INDIKÁTOROKAT!

Szép napot és sok pénzt mindenkinek!

 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása